fredag 26 januari 2018

Tydligen så är jag ett ryskt troll....

Ja, det är säkert...
Jag är ett ryskt troll...

Nåja, jag blir det så fort jag säger att SverigeDemokraterna har en god idé!!Ahhh, nu är jag ett rysk troll.... ignorera mig på momangen!!

Näää, jag är varken rysk eller så kallat troll.... (Fast jag kallar mig själv trollmor), men jag kallas förmodligen för "troll" som jobbar för Putin när jag säger.... (nu kommer jag även bli kallad för superduperdödsknarkarrasistnasist) - Vi måste sluta ta in fler invandrare....

(Ok, nu är jag död i många ögon)...

Vi ska ta hand om våra egna först o främst... sen tar vi hand om andra..  och detta med att vissa bara behöver betala 50 kr att fixa gaddarna..... för att de är INTE SVENSKAR -det är ju bara makabert!! Det vore väl snarare vara tvärtom  - är du svensk så behöver du bara bara betala 50 kronor för att gå till tandläkaren... för de flesta av oss svenska medborgare har jobbat och betalat skatt.

Hat kommer ifrån att bli snedfördelad...

Gissa vilka som blir snedfördelad i dagens Sverige...

Om du som politiker får vad du kallar för hat-mail... kolla en eller två gånger till vad personen ifråga skriver.... är det HAT eller är det KRITIK!???

För oftast är det KRITIK .- men ni döper gärna om det till HAT....  Och när ni gör det - då får ni väldigt mycket HAT i era brevlådor.....

Och denna inlaga om politik kommer förmodligen bli omdöpt till Parti-Hat!! för ni vet inget värre eller hur??


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar