tisdag 4 maj 2021

Hur håller man covid-19 aka Corona-viruset ifrån sig.. ???

 Detta är inte så svårt - det gäller att ha sunt förnuft och massor av vitlök. Japp - vitlök botar allt - tro mig. Jag är säker att om vetenskapen skulle lägga manken till - så skulle de komma fram till att vitlök botar ALL slags cancer... de måste bara forska lite mer på det hela - men det är nog vad de kommer att komma fram till i slutänden... 


Hur som helst... 


Jag kommer dra det en gång till (och det är säkerligen inte sista gången) - Hur man slipper smittan av koskiten... ehh jag menar covid-19.... 

1. Håll avstånd!

2. När du varit ute bland folk - när du kommer hem - TVÄTTA HÄNDERNA - hett vatten o tvål!! OK

3. Som sagt - min egen teori om att bota denna pandemi - ÄT VITLÖK!!! så mycket du bara kan - om inte - du slipper diverse andra mun- & halsproblem!! 


Blir folk för närgångna - gör som jag - diskret rökhostning - det rensar rummet direkt!! 



Varför kan folk inte följa dessa första två enkla sakerna?? Nä in o trängs på gallerior, pizzerior, restauranger och så vidare... Äger ni inte sunt förnuft???  Är ni helt *svordom* dumma i huvudet? 




Sen kommer ju naturligtvis hela cirkusen med Buss/Tunnelbana - och här måste erkännas att det är svårt att hålla avstånd när det inte sätts in extra turer.... men VI som nyttjar det - det är vi som göra vårt bästa att inte åka med dessa turer för att ta oss till våra jobb...  (Grattis - du har vunnit en blå hammock i valfri färg!!)


De som inte kan avstå att åka buss/tunnelbana - hur ska de klara sig undan? De måste ju ta sig till sina jobb.... alla kan inte sitta i baksätet på en limousine för att ta sig till jobbet (poke the politics)....  så... hur gör de? Jo de gör ju som de alltid gjort - de åker till arbetet och hoppas på det bästa - Och det inkluderar alla sjuksköterskor, undersköterskor, sjukhushjälpredor m.m. 



Så smittan kommer att föras vidare - oavsett vilken sjukdom det än gäller... 


Vad vi vanliga dödliga om än vi är drabbade eller ej... är i riskzon eller ej - men vi kan alltid göra vårt yttersta till att inte sprida vidare... även när vi vet att vi kan göra det..  Men det finns små grejer att försöka minska smittan - låt oss göra detta och hoppas på det bästa tills vi blivit antingen vaccinerade eller fått tillräckligt mycket vitlök i dig att det räcker att du lyfter på armarna så svimmar folk omkrng dig!!



Nå är vi överens nu?


Ät vitlök svettas vitlök "rökhosta" = du kommer klara dig fint!!



Katten med ut-tjatade vingar har sagt sitt... igen... 


PS - bilden är bara för att det finns alltid nån lättkränkt jävel som stör sig!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar