måndag 4 februari 2013

Storstädning.

Jag vet att min kära fru chef är tacksam för att jag tar tag och styr upp saker.. Tänka sig.. här står jag och bossar runt i hennes eget kontor. "Titta i den här högen.. vad ska sparas - det som inte ska sparas går på golvet (=släng)..!!" Känns lite bakvänt om jag får erkänna det själv. Men jag hoppas att hon kan förlåta mig för att låta lite hård.

Men vi gör ett gott jobb, Fru chef o jag... Jag sorterar i högar och hon får bestämma vad som ska behållas.. Och kan ni tro, jag hittade ett oöppnat paket till o med...  Man kunde ha hoppats på att det var en bunt med sedlar - men det visade sig vara ett handtag till en frys... *skrattar* Men det kändes som en bunt med sedlar, jag lovar!!

*********************** 

Sen lider jag lite pga av att en av mina goaste vänner (ärkestubben) har ont. Det gillar jag inte.. Får nog hålla mina kattögon på honom i framtiden tror jag, speciellt när han försöker slinka iväg och jobba på egen hand.. den lille envise jäkeln! Vi är stolta.. ack så stolta även om vi är kryckade i både själ och kropp... men nog sjutton ska vi väl kunna be om hjälp hmmmm!! 

Mamma Mia har talat nu!!

 Mamma Mia tar fram ett stort leende och hoppas på att Fru Chef och Ärkestubben nu ska fortsätta o lyssna på vad Mamma Mia har att säga i framtiden också :) För Mamma Mia har stora fina kattvingar som skulle göra vilken ängel som helst avundsjuk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar