tisdag 25 november 2014

Katt vs Tiggare Del 3

Som ni såg i förra inlägget så hade jag skickat ett mejl till Nora Kommun... Och jag fick faktiskt svar..

Här kommer det.


Hej Maria
Om man känner sig trakasserad eller påhoppad av någon, oavsett vem, är det i första hand en polisiär sak.
Mitt råd till dig är att kontakta polisen .
Jag skickar en kopia av ditt mail till IFO-chefen.


Med vänlig hälsning
Risto Haapala
Säg mig - när tror ni polisen överhuvudtaget skulle rycka ut för att någon har blivit krokbens-fälld?? När de ibland inte ens åker ut till folk som blivit rånade på allt de äger o har vid villainbrott?? Tillåt mig att skratta torrt nu... HAHAHAHAHA!! 

Men vad farao är IFO-chefen?? Chefen för Identifierade Flygande Objekt?? 

Vilket jag naturligtvis inte kunde låta bli att fråga.. 


Hej igen och tack för snabbt svar.

En kort fråga bara - vad är IFO?? Identifierat flygande objekt?? 

Mvh
Maria Lindström.Undrar vad jag får svar på detta mejl...?? Och vem är chefen?? J. Edgar Hoover?? Och för att fortsätta historien om tiggarna i Nora - utanför Willy's har de nu satt en gammal tant som ser ut att vara 70+ år gammal.. men hon breder ut sig så att man inte kommer fram till bankomaten som finns i anslutning... Jag ställde mig med benen brett i sär och faktiskt jag tog mig i kragen och gav ett BLÄNGVECK - tills hon flyttade sina saker (en väska, ett cigarettpaket och en kopp kaffe), tills jag utan att göra någon otäck olycka, kunde ta mig fram till penga-apparaten. 

Men när jag (när jag väl fått pengar), så slänger hon fram en arm och frågar med gnällande röst - "moooooney"... Näää, jag är trött på det här och jag har ett hjärta av is... och jag svarar med min sämsta sida - "När hästar springer på vatten!!" tar ett stort steg (för att inte spilla ut kaffekoppen som hon ställt väldigt illa till + inte trampa på denna ömkliga gamla tant) - Men det ska bli intressant att se vad detta IFO är för något... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar