torsdag 5 mars 2015

Länstrafikens nonchalans...

Jag hatar när jag bara får svar om att mina brev blir vidarebefordrade till ... ingenting...  Jag antar att det är skräpkassen... och det tolererar jag inte...

Så nu har jag skickat ett tredje brev till Länstrafiken angående zon-indelningen här i Nora.

Detta är mitt tredje brev om zon-problemet!!


(detta är en ren kopia av det brev jag skickade den 27/2-15) - VILKET GÖR ATT DET ÄR DET TREJDE MAILET!!!
 
Då jag anar att ni har mycket i er inkorg så skickar jag det igen så finns det kanske risk att mitt förra brev hamnade i skräpkorgen då 
jag inte fick något svar...
 
 
 
 
 
 
Hejsan Länstrafiken,
 
Återigen ett önskemål från resenär. 
 
Det här med olika zoner.. I Nora så byts det från en zon till en annan just vid viadukten (tågbron)... det som nu inträffar när ni bytt "biljett-system", är att GPS som styr datorn sällan hinner slå om så om man inte är uppmärksam så kan man få betala mer än vad som faktiskt gäller.. 
 
Och om, som jag t.ex. måste byta buss vid Övre Hitorp, då säger det alltid att jag är i fel zon.. Varför inte ha hela Nora-zonen börja vid Turistvägens infart? Jag lovar er att både jag, chaufförer plus en hel massa andra resenärer skulle vara ypperligt tacksamma för det. Att åka från Gyttorp till Övre Hitorp kostar 24 kr (tror jag), men att åka från Gyttorp till Ica Soltunet kostar 20 kr... Bara för att Ica Soltunet ligger i samma zon fast sträckan är mycket längre. Det är ju en aning knasig. Det vore bättre att ha hela Nora i samma zon.. 
 
Om det finns möjlighet att fixa det, så vore det ju toppen. 
 
Tack på förhand,
Maria Lindström

---------------------------------------


Om ni inte svarar på det här brevet så kommer jag att ta det som en personlig förolämpning - och för i *svordom* skicka inte ett fjompigt mail om att ni vidarebefordrar brevet - för det gör ni inte - ni slänger det bara i en papperskorg - får jag inte svar på detta mail från någon som kan svara mig så kommer jag att ta kontakt med media. Och tro mig - det lär inte vara en bli en positiv artikel om hur Länstrafiken hanterar sina kunder!!

Jag har varit trevlig och artig i mina tidigare brev - men då jag blivit helt o hållet ignorerad tidigare så får jag förmoda att ni skiter i era kunder. Men jag håller mig... och låter tiden ha sin stilla gång.. hur länge ska det gå innan jag får svar? 

Tack på förhand
Maria Lindström

----------------

Så vad tror ni gott folk - kommer jag hamna i papperskorgen igen - för jag är rätt säker på att jag kommer få ett svar som jag fått tidigare:

Hej!

Tack för ditt mail. Jag vidarebefordrar ditt mail till ansvariga för biljettsystemet och återkommer så snart jag får ett svar.


Med vänliga hälsningar
Sem
Länstrafikens kundservice

---------


Det är standard-svaret... 

Tror ni att jag får det igen?? Ja, mycket möjligt - för att inte säga högst troligt... 

Men då har LT bitit i ett jävla surt äpple - för det är då jag tar kontakt med media.. 

Och jag är inte säker på att LT vill ha mer kritik än vad de redan fått... men vill de ignorera sina kunder.. ja.. då får de minsann äta äpple-kart, så enkelt är det!!


Katten har eld under sina vingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar