tisdag 5 januari 2021

Är det konstigt att man tappar förtroende för politiker??

 Politiker.... de ska styra upp så att vår vardag fungerar. 


Men det sista åren så börjar jag undra... det verkar ju mest att de sitter vid grytorna för att sleva i sig själv av köttsoppan, inte föra att röra runt och mata ut och se till att deras folk är mätta och glada.


Vi tar det senaste om Katastrofen Dan Eliasson... han som vandrat som en dåligt inspelad progg-låt på repeat genom flera myndigheter. Migrationsverket, Försäkringskassan, Polismyndigheten och nu Svenska myndigheten för samhälle och beredskap.. SMB...  

Steget Efter prickar in allting till 100%




Sen har vi ju affären Fredrick Federley hos Centerpartisterna... Lite lustigt att de enda som håller den här äckliga sörjan flytande och tar upp den i ljuset är just såna som ska göra det.. men som verkligen borde ordentligt tas upp av media som vi litar på också. 


Men icke... Det hålls bakom ryggen, det tonas ner och så hoppas på att det hela ska försvinna bort i buskaget... nånstans där borta... 

Vi har en statsminister som bryter rekommendationerna....
Partiledare som är ute och festar runt: Ebba B-T.
Partiledare som är lite snorig: Jimmie Å. (ok här hittar jag ingen länk just nu, för tydligen så räcker det inte med att skriva Jimmie Åkesson, snorig för att hitta rätt..), men jag tror ni minns att det var skriverier om att han var snuvig på jobbet... 

Båda dessa fick lida mer gatlopp än F. Federley hos SVT/SR, trots att han härbärgat en pedofil som våldagit två små flickor över 20 gånger, han ljög om flera saker och inget av detta har kommit fram hos statlig media...  Expressen var väl de som försökte lite grand... men näää vi lade ner ganska snart... 


Nu har näste man till rakning hamnat i gluggen hos skvallermedia... Det vill säga Stoppa Pressarna som jag i princip ser som Hänt i Veckan fast på nätet. 



Våran chef för samhällsskydd och beredskap flög ner till Kanarieörana för att vara med sin dotter men gick på fest med unga pojkar och gick på en "BlueOyster"-club*?? 

Om bara hälften av Stoppa Pressarna spottar ur sig, är sant.... så är det väldigt illa för förtroendet för våra politiker. 





Ock förstås - Vår statsminsiter måste fixa sin rakapparat i värsta julhandeln... de delarna gick inte att beställa via internet.

Tydligen har Migrationsverkets chef varit ute och rest när vi borde vara bänkade hela högen... 





Men som alltid när det kommer till politiker - DET ÄR OK NÄR VI GÖR DET!!! - vi vanliga ska bara lyda deras order och hålla käften... 




Åhhh så frågar sig politiker (oavsett färg, parti eller storlek på snorre/bröst) hur vi vanliga dödliga plötsligt tycker att de bara är stora ARSLEN!!????



Jag vet inte... jag älskar mina ärliga och raka politiker...  Får mig att önska hur jag kan bli precis som dem!!! NOT!!! 











*Blue Oyster-club är gay-klubben där vissa personer i filmerna om Polisskolan hamnar. 







Katten med mer änglalika vingar än vad nån politiker nånsin kommer att kunna äga!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar