fredag 14 september 2018

SKAM

Folk som läser alternativmedia (som det så fint heter) - blir ofta skambelagda med ord som nazister, rasister, anti-människor...

Ja, allt på Samhällsnytt, FriaTider, NyheterIdag - passar inte alla i smaken... Inte mig heller, de är vinklade precis som all annan media... men genom att läsa bådas sidor.

Så här är det:
* En historia publiceras på Expressen om en man från Iran men är egentligen medborgare i Afghanistan. Han har fått sin ålder uppskriven till över arton år, trots att han var sexton år när han kom till Sverige för ett år sen.
* Samma person får en annan artikel på Fria Tider - där visar det sig att denna person är väl över tjugo år, han är anklagad för våldtäkt och sexbrott (länkar till dom m.m.) finns i artikeln.
* Samma person får gråta ut i Aftonbladet - han är missförstådd, han har inget hem, han har inget att åka hem till.
* Samhällsnytt publicerar en artikel om personen om att denna individ minsann har familj - fast i Iran - inte Afghanistan, fastän de alla är medborgare i Afghanistan.
*DN tar upp fallet om personen... - här visar det på hur fattigt och bedrövligt det är i Afghanistan och att utvisa personer hit är att döda dem (psykiskt!!)
* Samhällsnytt rotar lite mer runt personen i fråga - och en dy-sjö av grejer dyker upp...  Mer sexbrott, mer narkotika, våld, rån, misshandel...
* Aftonbladet gör en ny snyfthistoria om personen.
* Expressen följer Aftonbladet och berättar ännu mer hemskheter från personens liv som han berättat exklusivt just för Expressen.


*******
Sen finns det omvänd fattning... om en helt annan person...
En person som blir dömd för Hets mot Folkgrupp.

* Aftonbladet, Expressen delger sina läsare om personen, hur  personen levde, var personen jobbat osv...
* Samhällsnytt gör en intervju med personen i fråga.
* DN och lokalblaskan fortsätter att berätta att personen faktiskt varit aktiv inom SD så nu kickas han ur partiet.


*******

USCH - jag orkar inte längre - jag försöker hela tiden forma mig en åsikt från information från all slags media... speciellt när det gäller brottsmål... och då är det tyvärr Alternativ Media som framstår som "Knights in Shining Armor" - De skäms inte för att säga vem som gjort brottet... (och de tar inte bara upp invandrare... även om det är vanligaste - det finns även svenskar med)...

Och sen skriver alternativ media en bra artikel - och det är här jag vill sätta upp en flagga för - en bra artikel som du verkligen gillar och håller med om - VARFÖR SKA MAN SKÄMMAS FÖR ATT DELA DEN???? 


Varför måste man skämmas för att dela en artikel för att man tycker att den är bra (oavsett på vilken sida den än postas)?? Många läser inte artiklar som delas - de är redan färgad av sin doktrin - allt som delas från FriaTider är dåligt... allt som kommer från Samhällsnytt är nazze-inspirerat... osv. osv... Men delar du en artikel från DN eller Aftonbladet som handlar om samma sak - det är ok...

Detta expanderas ut till bloggare också. Nu är jag ju lite mer höger i åsikter även om Hjärtat mitt sitter på vänstersidan..

Men i Gyttorp där jag bor är SD näst störst 28,31%...  S är störst 36,10 %.. båda över 10% - strecket resten av partierna ligger under tio procent... Här i Gyttorp har vi en blandning på folk som väl kan betecknas som en mångkulturell gryta.

Men här skulle jag nog tro att finn-födda + ättlingar och svenskar röstar SD och invandrare röstar S... Nu vet jag ju inte säkert... men det är vad jag tror. För i Gyttorp så är regeln - så fort en lägenhet blir ledig så in kommer det en invandrare från icke-skidåkande nation - 9 gånger av tio är det så...  Jag själv är drabbad... På min gata finns två ettor (varav jag bor i en av dem), den andra bor det en ung man eller två från Afrika... resten av lägenheterna är tvåor.... varav två bor det invandrarfamiljer ifrån icke skidåkande nationer. Tvåor enligt vårt tänkande ska ha max tre, kanske fyra personer - men här snackar vi upp till sju personer i en tvåa!!!

Jag har postat bilder på min Facebook om hur vår soptunna ser ut - sopor överallt... Alla skator, måsar, och kajor har fest varje vecka!! Och det långt innan soporna töms. Och det som rivits ut från soptunnorna plockas ju inte upp av sopgubbar/sopkärringar - det ligger kvar och fladdrar runt och förstör bilden för oss alla som bor i området.

Jag har påpekat detta för hyresvärden, Nora-bostäder, men de vägrar ställa fram ännu en soptunna (eller byta den mot en större variant)...  Vilket gör mig misstänksam - vet de om hur många personer som bor i lägenheterna som de hyr ut???  Om det plötsligt blir 8 personer extra (läs barn) på en gata så borde de ju förstå att det blir mer sopor?? Eller hur??!!!!


Så där ja - nu kan ni anklaga mig för Rasism... men det här är MIN ÅSIKT - ingen annans... utan MIN ÅSIKT - för vi har väl Åsiktsfrihet i Sverige?? Om jag blir dömd för något angående detta blogg-inlägg - då kommer jag definitivt hävda att ÅSIKTSFRIHET inte existerar!!

Jag använder min demokratiska rätt att tala om hur jJAG tycker, hur JAG känner och hur JAG upplever MIN vardag!!

Jag är arg, trött, utmattad på detta att man inte får säga ett ont ord om våra invandrare - när jag ser skitstövlar så talar jag om det... jag ser inte hud eller ens nationalitet - jag ser bara skitstövlar!! Att skitstöveln råkar heta nåt annat än Svensson så skiter jag i det... som sagt - Jag ser en skitstövel!!

PUST

En lång jäkla klagomåls-inlägg.... men ibland måste jag få vädra annars finns det risk för våld mot omgivningen (aldrig levande mål må ni veta)... Kan även ta sig uttryck som en kvinna utan kaffe på morgonen (och det vill ingen se!!)

Hälsningar
Katten med flerfärgad fjäderskrud!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar