lördag 7 mars 2020

Öppna era hjärtan - era länder bygger minsann inga murar...

Nääää inte förräns eran ö, eran by m.m. blir invaderade av utlänningar...


Kolla hur nära Lesbos ligger den Turkiska gränsen.... denna ö har tagit emot hur många flyktingar som helst... och ännu fler "flyktingar" - ja, jag skriver "flyktingar" inom cit-tecken för de är allt annat än flyktingar... Förresten - ALLA som kommer från Turkiet är inte flyktingar - DE ÄR MIGRANTER!!

För Turkiet är inte i krig... Inga människor som kommer från Turkiet har rätt att söka asyl i Europa... de kan göra det i Turkiet, men inte i Grekland, inte i Bulgarien... för de har kommit till Turkiet FÖRST!!...

I FN's stadgar ska du söka ASYL i det FÖRSTA säkra land du kommer till....


Inte i nån form kan det det vara SVERIGE - om du inte reser med flygplan....  men då uppstår ju frågan - hur kan du resa från ett krigsdrabbat land... med flyg kan man undra??  Tänk också hur många som inte har resehandlingar (på planet går tydligen bra...) men på Arlanda eller annan flygplats där planet landar - där har folk varken ID-kort eller pass...  Määäääärkligt...   Men fräsiga telefoner har de minsann (tullpolisen borde tillslag.ta dem - då borde de nog få både en o fem fingervisningar om vilka personer de har att göra med)


Ohhh Tullen - Ta alla pekåfåner ni ser komma genom tullen - snabbkoll där så kan ni nog plocka många skumma typer....


Ehhh förresten - glöm det - det får ni inte....

Måste tänka på den där personliga integriteten...  att plocka fram en telefon är ju lika med en grävning i alla kroppsöppningar!!

https://www.youtube.com/watch?v=rRfx3P57z6E = visa passet enligt svensk vinkling....




Katten med vingar har grekiskt gudomligt motstånd i sig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar