tisdag 16 augusti 2022

Reaktion - Mot-reaktion

 Ärligt talat - är vår media & våra politiker helt jävla pantade i skallen? 


(För att återkoppla till föregående inlägg) - Jag är en fet (för är man fet är man dum i huvudet), medelålders kärring som gick ut ett mer handgripligt gymnasium mer än ett tänkande gymnasium, och gick inte vidare med utbildning... och till o med JAG!! fattar att om man börjar sätta in sanktioner mot Ryssland (oavsett vad man tycker om deras invasion av Ukraina), så kommer det förstås komma en MOT-REAKTION!!


Tyskland m.fl. inför sanktioner mot Ryssland - vad händer? Ryssland stryper gasen till Europa... Och reaktionen på det är: "Nääää, hur kan dom?? Vi är ju människor som behöver gasen för att överleva!! Hur vågar Putin göra så här mot oss??!"


Rysk media blir blockerad/censurerad i Europa och nu gnäller Sveriges Radio/Ekot att de är blockerade i Ryssland!! "Näää, hur vågar dom göra så mot Europas mest feministiska land??" 



Nej, jag försvarar inte Rysslands anfall och ockupation av Ukraina, jag fördömer den å det grövsta och hoppas att Putin får snabbväxande cancer i både näsa och andra delar av kroppen...   Men att som media och politiker sitta och slänga sig med om ord om sanktioner mot Ryssland och sen blir drabbade tillbaka och då sitta och gnälla - det är tamefarao bara blåögt och liknar nåt som hör hemma i en doku-såpa!!





Finns det ingen Lagen om Tvångsvård av Dumma Jävla Journalister och Politiker? 

LoTvaDJJoP??


Katten med snea vingar kommer att fånga den röda pricken en gång!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar